

4.Mezapotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı Aşçılık ve Pastacılık Yarışmasında 2 Altın , 2 Gümüş madalya ve 1 Kupa kazandık
2022 Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler fuarında düzenlenen 4.Ulusal Aşçılık ve Pastacılık yarışmasına Yiyecek-İçecek Hizmetleri Alanı 10. ve 11. sınıftan katılım sağlayan öğrencilerimiz güzel başarılara imza attılar.
Yiyecek içecek hizmetleri alan şefimiz Mehtap Güzelgül rehberliğinde yarışmaya hazırlanan öğrencilerimiz bireysel ve grup yarışmalarında 2 altın, 2 gümüş madalya ve en iyi 2. lise kupası alarak okulumuzu gururlandırdı .
- Lise ana yemek tabağı kategorisinde Elif Baksi adlı öğrencimiz " pancarlı humus yatağında dana antrikot" yemeği ile kendi kategorisinde 1. olarak altın madalya kazandı.
- Lise balık sunum tabağı kategorisinde Damla Gülen adlı öğrencimiz " soslu somon şiş" adlı çalışmasıyla kendi kategorisinde 1. olarak altın madalya kazandı.
- Lise tavuk sunum tabağı kategorisinde Berivan Başkurt adlı öğrencimiz " ıspanak ve keçi peyniri dolgulu tavuk sarma" tabağı ile kendi kategorisinde 2. olarak gümüş madalya kazandı.
- Lise tatlı tabağı kategorisinde Zilan Bulan adlı öğrencimiz " mısır gevrekli toplar" adlı çalışmasıyla kendi kategorisinde 2. olarak gümüş madalya kazandı.
- En iyi lise kategorisinde ekip olarak yarışan Halime Çiçek , Rojin Altaş ve İlayda Aslan adlı öğrencilerimiz ikincilik kupası kazandı .Bu kategoride steword olarak Medine Öz adlı öğrencimiz çalıştı. Grup yarışmasında köz çorba ,Çin usulü kuzu ve kadayıf çıtırlarından oluşan menü hazırlandı .
Beğen |
18 kişi beğendi